Te koop

Sunset Droppings

Een plek waar we heel vaak langs lopen of fietsen. En elke keer is het anders. Zelfs binnen een dag verandert er van alles. Dat gegeven vormde de inspiratie voor twee schilderijen, waarvan dit er één is: ‘Sunset Droppings’. Het laat de plek zien vlak voor zonsondergang. Het gras op de dijk is net gehooid en in landbouwplastic gewikkeld tot zwarte ‘keutels’. De avondzon weerkaatst mooi op het zwarte plastic en in de sloot.

‘Sunrise Stripes’ is het andere schilderij en laat dezelfde plek zien, maar nu vlak na zonsopkomst. De zon maakt lange schaduw-strepen door de rij bomen langs de weg. De schaduwen zijn zo lang dat ze over de sloot gaan en zelfs over de dijk. Een dijk met vers gemaaid gras. Je kan het bijna ruiken.

De twee schilderijen vormen officieel geen tweeluik, maar toch zou het fijn zijn als ze bij elkaar in de buurt kunnen blijven. Ze meten allebei 80x80cm en de horizon is bij beide werken op dezelfde hoogte.

N.B. Dit werk is, samen met het werk ‘Summer Stroll’ van 11 november 2023 t/m 12 mei 2024 geëxposeerd in het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard tijdens de tentoonstelling ‘PUNT. Pointillisme. Pop-Art. Pixel.’

Afmeting

Jaar

Materiaal

Lijstwerk

Serie

Limited editions

 1.900,00 (incl. btw)

Optie nemen op Sunset Droppings