Nog even geduld a.u.b.

Levering en retourneren

Sommige limited editions of art cards zijn op voorraad, maar sommige ook niet. En haastige spoed is zelden goed. Dus geef me alsjeblieft een weekje de tijd voor het verwerken, produceren en afleveren van je bestelling.

Mijn prints worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Ik streef ernaar om binnen 1 week (na bestelling én betaling) je bestelling te versturen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling aangeboden is bij de bezorgdienst (PostNL, DHL of andere dienst). Deze bezorgdienst zal voor de levering van je bestelling zorgdragen. Ik ben niet aansprakelijk voor het mogelijk niet tijdig bezorgen door de bezorgdienst.

Verzending
Alle bestellingen worden met de grootste zorg verpakt. Toch kan het voorkomen dat je bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dat geval alsjeblieft binnen 24 uur na ontvangst contact met mij op.

Retourneren/herroeping
Je hebt 14 dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen of terugsturen van je bestelling. Binnen deze periode kun je aan mij doorgeven dat je artikelen aan mij retour wilt sturen. Dit kun je doen door middel van het herroepingsformulier of via e-mail. Zodra ik de artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retour heb ontvangen, maak ik het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 1 week aan je over. Retourzendingen zijn op jouw eigen kosten en -risico (tip: vraag daarom altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed!).