Prijzen inclusief btw en verzendkosten

betaling en verzending

Als je wat bij mij in de webshop koopt wil je duidelijkheid over de prijzen en over de verzendkosten. En die duidelijkheid krijg je. Plus wat je besteld hebt natuurlijk.

Alle genoemde prijzen in mijn webshop zijn inclusief BTW (originelen en limited editions 9%, grotere oplagen zoals art cards 21%) en – binnen Nederland – inclusief verzendkosten; tenzij anders vermeld. Verzending naar andere landen dan Nederland kan wel verzendkosten betekenen.

Betaling
Betalen in mijn webshop kan via iDeal. Dat is een veilige en gemakkelijke manier van betalen in je vertrouwde bankomgeving, waardoor ik je bestelling snel kan afhandelen. Mijn betalingen per iDeal lopen via Mollie. Zodra ik je betaling heb ontvangen start ik met de productie.

Verzending
Alle genoemde prijzen in mijn webshop zijn – binnen Nederland – inclusief verzendkosten. Verzending naar andere landen dan Nederland kan wel verzendkosten betekenen!