De kleine lettertjes...

Voorwaarden webshop

Eigenaar: Marcel Straver (Straverf)
Adres: Cliffordweg 50, 3646 AH Waverveen
Website: www.marcelstraver.nl
E-mail: info@marcelstraver.nl
Telefoon: +31 6 31920768
KvK: 30078172
BTW: NL805752365B01
IBAN: NL54 INGB 0007 0597 75 t.n.v. Topvorm BV
(Straverf is een handelsnaam van Topvorm BV)

N.B. Deze voorwaarden gelden alleen voor bestellingen via de Webshop Prints. Voor leveringen buiten de webshop om gelden de Algemene Leveringsvoorwaarden Kunstwerken.

Bij het plaatsen van een bestelling ga je als klant akkoord met de onderstaande Voorwaarden Webshop.

Toepasselijkheid
1. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten via de webshop zijn deze voorwaarden van toepassing, tenzij Straverf zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.
2. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
3. Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

Prijzen
1. Alle prijzen in de webshop van Straverf staan vermeld in Euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
2. Verzendkosten zijn geldig voor leveringen in Nederland. Verzending naar andere landen dan Nederland vooralsnog alleen op verzoek.

Bestellingen en leveringen
1. Na het plaatsen van je bestelling via de webshop ontvang je een bevestiging per e-mail.
2. Straverf levert bestellingen uitsluitend na ontvangst van je betaling.
3. Na ontvangst van je betaling worden de bestellingen verstuurd naar het door jou opgegeven adres.
4. Straverf streeft ernaar bestellingen binnen 1 week na ontvangst van de betaling te verzenden.
5. Straverf is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de bezorgdienst (PostNL, DHL, UPS of andere dienst).
6. Straverf is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde dan wel beoogde levertermijnen.
7. Alle bestellingen worden door mij met de grootste zorg verpakt. Toch kan het voorkomen dat je bestelling beschadigd is geraakt tijdens het verzenden. Neem in dat geval alsjeblieft binnen 24 uur na ontvangst contact met mij op.

Betalingsmogelijkheden
1. De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat je het aanbod aanvaardt en je voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
2. Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via iDeal, PayPal of Apple Pay (via Mollie). In bepaalde gevallen kan mogelijk een andere wijze van betalen worden overeengekomen.

Klachten en retourneren
1. Straverf doet er alles aan om je een perfect, origineel en/of uniek werk te leveren. Ik raad je aan de geleverde werken onmiddellijk na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde werken niet aan jouw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om mij per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Ik zal altijd proberen eventuele problemen of klachten in overleg met jou zo goed mogelijk op te lossen.
2. Je hebt het recht de door  Straverf geleverde werken binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de geleverde werken (het zijn immers originele en/of unieke exemplaren) én de verpakking. Je zult het werk slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het werk wenst te behouden.
3. Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de bestelling geleverd krijgt.
4. Indien je de werken wilt retourneren kun je gebruik maken van het herroepingsformulier.
5. De werken kunnen binnen de zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de verzendkosten.
6. Indien de werken ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal ik het volledige aankoopbedrag binnen 1 week terugstorten op jouw rekening.

Garantie
1. De door mij aangeboden werken zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit én origineel en/of uniek door nummering en/of signeren (met uitzondering van gedrukte Art Cards) en voldoen gegarandeerd aan de omschrijving(en) en afbeelding(en) in de webshop. Genoemde afmetingen en levertijden zijn circa.
2. Alle werken (met uitzondering van gedrukte Art Cards) worden geleverd met echtheidscertificaat.

Aansprakelijkheid
1. Straverf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van geleverde werken.
2. De aansprakelijkheid van Straverf is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende werk.

Privacy
1. Straverf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en, indien van toepassing, voor het toezenden van de nieuwsbrief.
2. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht en copyright
1. Tenzij anders vermeld berust het auteursrecht van alle afbeeldingen en foto’s op de website van Straverf bij Marcel Straver (Straverf). Zonder zijn toestemming mogen er dan ook geen foto’s of andere afbeeldingen van de website gehaald worden of gebruikt worden.
2. Straverf heeft het recht om foto’s, die gemaakt zijn van bestelde werken, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding.

Toepasselijk recht
1. Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

December 2021